قرآن کریم (سوره زمر - ایه ۴۶)
جمعه 28 دی 1403
بازدید: 93
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيم
قُلِ اللَّهُمَّ فَاطِرَ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ عَالِمَ الْغَيْبِ وَالشَّهَادَةِ أَنْتَ تَحْكُمُ بَيْنَ عِبَادِكَ فِي مَا كَانُوا فِيهِ يَخْتَلِفُونَ ﴿٤٦﴾
بگو: خدایا! ای آفریننده آسمان ها و زمین! دانای نهان و آشکار! تو خود در میان بندگانت بر سر آنچه اختلاف می کردند، داوری خواهی کرد؛ (۴۶)
قرآن کریم (سوره زمر - ایه ۴۶)
شرح :
پیامبر اسلام با آن همه دلسوزی و بردباری که برای تبلیغ دین اسلام از خود نشان می داد از مخالفت مردم و نپذیرفتن دعوت حق آرزده می شد به همین خاطر خداوند باب راز و نیاز را برای ایشان گشود تا ضمن تجدید قوا برای ادامه ی انجام وظیفه پیامی برای آیندگان باشد.
هر فردی به طور طبیعی از همنیشنی با افراد موافق احساس لذت می کند در حالی که به طور معمول جامعه انسانی از مردمی با عقاید و رفتار متفاوتی تشکیل شده که ما به ناچار بایستی حضور آنها را در صحنه های مختلفی از اشتراک منافع یا حفظ حدود در موضوعات غیر مشترک تحمل کنیم که باعث خستگی و فرسودگی روح می شود.
گاهی چنین حالتی آن قدر بر روح ما سنگینی می کند که در صحبت با یاران موافق هم برطرف نمی شود در این گونه مواقع تنها راه تقویت روحیه راز و نیاز با پروردگار است که منبع لایزال قدرت برای توان بخشی بوده و رحمت واسعه ی او فرح بخش ارواح خسته مومنان است.
بنابراین قرار دادن اوقاتی برای عبادت به طور فردی امری ضروری است که هر کسی متناسب با نوع فعالیت اجتماعی میزان نیاز معنوی خود را تشخیص داده ، مقدار و کیفیت این راز و نیاز را با مشورت اهل عبادت تعیین خواهد نمود.
موفق باشید. پورهادی