قرآن کریم( سوره روم - آیه ۳۰)
دوشنبه 12 آذر 1403
بازدید: 134
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحيم
فَأَقِمْ وَجْهَكَ لِلدِّينِ حَنِيفًا ۚ فِطْرَتَ اللَّهِ الَّتِي فَطَرَ النَّاسَ عَلَيْهَا ۚ لَا تَبْدِيلَ لِخَلْقِ اللَّهِ ۚ ذَٰلِكَ الدِّينُ الْقَيِّمُ وَلَٰكِنَّ أَكْثَرَ النَّاسِ لَا يَعْلَمُونَ
پس حق گرایانه و بدون انحراف با همه وجودت به سوی این دین روی آور، سرشت خدا که مردم را بر آن سرشته است باش برای آفرینش خدا هیچگونه تغییر و تبدیلی نیست؛ این است دین درست و استوار؛ ولی بیشتر مردم معرفت و دانش ندارند.
قرآن کریم( سوره روم - آیه ۳۰)
شرح :
ذات انسان خدا پرست و جستجوگر حقیقت است و مادامی که بدان واصل نگردد به آرامش حال و ثبات در عقیده نمی رسد.به همین دلیل به ادیان و احزاب گوناگونی که مدعیان هدایت هستند است مراجعه و اظهار نیاز می کند.
احزاب قدرت طلب نیز این اظهار نیاز را فرصتی برای جذب افراد و استثمار آنها دانسته با انواع افکار منحرف و روشهای من درآوردی ایشان را مجذوب و تحت سلطه گرفته در جهت منافع خویش به کار می گیرند که پس از مدتی در برخورد با انواع تغییر شرایط اجتماعی دچار سرگردانی شده ، مضمحل گردیده و از بین می روند. خدای متعال دین اسلام را دارای غنی ترین منابع معنوی معرفی فرموده که قادر به توانمند ساختن انسان در تامین نیازهای روحی و بهرمندی از نعمت های عالم می داند.
اصول فکری ارائه شده در مکتب اسلام قوانینی حقیقی و منطبق بر فطرت انسانی بوده که از طرف خالق عالم وضع و خلقت عالم موجود را بر آن بنا نهاده است لذا از ثبات برخوردار بوده و قادر به رشد دادن قوای عقلی او جهت درک علوم می باشد.
حقیقی بودن این اصول عامل پایداری اعتقادات فرد در تغییر و تحولات عالم بوده نه تنها انسان را از مضمحل شدن در حوادث حفظ می کند بلکه قدرت مهار نیروهای طبیعت و به کار گرفتن آنها در زندگی را پیدا به دست می آورد که نهایتا اشراف به عالم خلقت را نتیجه خواهد داد.
موفق باشید. پورهادی