المَرءُ عَلی دینِ خَلیلِهِ فَلیَنظُرْ أحَدُکُم مَن یُخالِلُ
آدمى بر آیین دوست خود است؛ پس هر یک از شما مراقب باشد که با چه کسى دوستى مى‌کند

قرآن کریم( سوره قصص - آیه ۷۵)
    
بازدید: 145
    

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحيم
وَنَزَعْنَا مِنْ كُلِّ أُمَّةٍ شَهِيدًا فَقُلْنَا هَاتُوا بُرْهَانَكُمْ فَعَلِمُوا أَنَّ الْحَقَّ لِلَّهِ وَضَلَّ عَنْهُمْ مَا كَانُوا يَفْتَرُونَ 
و از هر امتی گواه مطلع و آگاهی بیرون می آوریم و می گوییم: دلیل خود را بیاورید. پس برای آنان یقینی شود که بی تردید حق ویژه خداست و آنچه را به دروغ می ساختند از دستشان می رود و گم می شود. 


قرآن کریم( سوره قصص - آیه ۷۵)


شرح :
وجود انسان تجلی گاه علم خداست که این تجلیات در یک فرد با عمر کوتاه در یک دوره از زندگی امکان پذیر نبوده و لزوم به پیدایش نسل و گذراندن دوره های متوالی ایجاد می گردد.
برای نسل موجود در هر دوره پیامبر یا پیامبر گونه ای از جانب پروردگار تعیین شده تا دستورات خدا را که رهنمود چگونه زیستن است به مردم برساند.این افراد زندگی معمولی دارند و همراه با سایر مردم مشکلات رایج در اجتماع را تحمل کرده ، رفتار خود را بر اصول ابلاغ شده از جانب خدا تحت عنوان احکام دینی استوار می سازند.
اینان حاضر نیستند برای تامین آسایش و کسب لذت گذرا در زندگی کوتاه دنیا یا زود رسیدن به اهداف مادی از راه شرع مقدس خارج شده ، به حرام آلوده گردند و بدین صورت عمر را به پایان می برند.
این افراد که مومنین در هر جامعه هستند نزد خداوند گواه بر هر امت محسوب شده و رفتارشان ملاک سنجش اعمال مردم آن دوره خواهد بود. در روز قیامت وقتی گنه کاران از رفتار غلط و آلوده بازخواست می شوند ، برای تبرئه کردن خود به انواع دروغ ها متوسل شده و آلودگی اجتماع و نبود راهنما را بهانه قرار می دهند.
خداوند در پاسخ این گروه خطاکار افراد با تقوای موجود در هر دوره که همراه ایشان زندگی می کردند را به عنوان گواه حاضر می کند و به این مضمون می فرماید مگر اینان در کنار شما نبودند؟؟؟ چرا مانند آنها زندگی نکردید و از ایشان راهنمایی نگرفتید.

 موفق باشید.  پورهادی



  نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید مدیر سایت در وب سایت منتشر خواهد شد.
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.