المَرءُ عَلی دینِ خَلیلِهِ فَلیَنظُرْ أحَدُکُم مَن یُخالِلُ
آدمى بر آیین دوست خود است؛ پس هر یک از شما مراقب باشد که با چه کسى دوستى مى‌کند

قرآن کریم(سوره شعراء - آیات ۵۳ الی ۵۹)
    
بازدید: 6
    

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحيم
فَأَرْسَلَ فِرْعَوْنُ فِي الْمَدَائِنِ حَاشِرِينَ ﴿٥٣﴾ إِنَّ هَٰؤُلَاءِ لَشِرْذِمَةٌ قَلِيلُونَ ﴿٥٤﴾ وَإِنَّهُمْ لَنَا لَغَائِظُونَ ﴿٥٥﴾ وَإِنَّا لَجَمِيعٌ حَاذِرُونَ ﴿٥٦﴾ فَأَخْرَجْنَاهُمْ مِنْ جَنَّاتٍ وَعُيُونٍ ﴿٥٧﴾ وَكُنُوزٍ وَمَقَامٍ كَرِيمٍ ﴿٥٨﴾ كَذَٰلِكَ وَأَوْرَثْنَاهَا بَنِي إِسْرَائِيلَ ﴿٥٩﴾
پس فرعون گروهی گردآورنده را به شهرها فرستاد (۵۳) مسلماً اینان گروهی اندکند (۵۴) و همانا ما را همواره به خشم می آورند (۵۵) و ما گروهی هوشیار و آماده باش و مهیای دفاعیم. (۵۶) پس ما آنان را از باغ ها و چشمه سارها بیرون کردیم. (۵۷) واز گنج ها و مکان‌های نیکو. (۵۸) این گونه و آنها را به بنی اسرائیل به میراث دادیم. (۵۹)


قرآن کریم(سوره شعراء - آیات ۵۳ الی ۵۹)

شرح:
از مجموع این آیات و اخبار واصله از معصومین در ماجرای فرعون و حضرت موسی(ع) این حقیقت را می توان استنباط نمود :
همه ی انسانها به وجود خدا و احاطه ی قدرت لایزال او بر عالم آگاه هستند ولیکن جاذبه ی قدرت و ثروت و ....انسان را فریفته و تعهد خود را نسبت به انواع نعمت ها که به عنوان امانات الهی و برای خدمت رسانی به بندگان در اختیار آنها قرار داده شده است را فراموش می کنند. سپس از این مرحله نیز فراتر رفته و برای ادامه ی اقتدار و حفظ منافع به مخالفت با حق طلبان برمی خیزند.
اینان که روزی از خدا درخواست موفقیت برای رسیدن به جایگاه قدرت داشتند پس از وصول به مطلوب فکر می کنند که فقط آنها بنده ی محبوب خدا بوده و دیگران بایستی برای همیشه تابع ایشان باشند غافل از اینکه خداوند قدرت و نعمت های دنیا را در انحصار کسی مقرر نفرموده بلکه به عنوان امانت و انجام خدمت به مردم با تعیین مدتی معین واگذار نموده که بعد از گذشت مهلت مقرر به دیگری خواهد سپرد و در این انتقال قدرت هیچ مانعی در برابر اراده ی خدا وجود ندارد.

موفق باشید. پورهادی



  نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید مدیر سایت در وب سایت منتشر خواهد شد.
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.