المَرءُ عَلی دینِ خَلیلِهِ فَلیَنظُرْ أحَدُکُم مَن یُخالِلُ
آدمى بر آیین دوست خود است؛ پس هر یک از شما مراقب باشد که با چه کسى دوستى مى‌کند

قرآن کریم (سوره مومنون - آیات ۵۴ الی ۵۶)
    
بازدید: 10
    

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحيم
فَذَرْهُمْ فِي غَمْرَتِهِمْ حَتَّىٰ حِينٍ ﴿٥٤﴾ أَيَحْسَبُونَ أَنَّمَا نُمِدُّهُمْ بِهِ مِنْ مَالٍ وَبَنِينَ ﴿٥٥﴾ نُسَارِعُ لَهُمْ فِي الْخَيْرَاتِ ۚ بَلْ لَا يَشْعُرُونَ ﴿٥٦﴾
پس آنان را در غرقاب گمراهی و جهالتشان تا هنگامی [که مرگشان فرا رسد] واگذار. (۵۴) آیا گمان می کنند که به بوسیله مال و اولاد آنانرا یاری  می دهیم، (۵۵) شتاب نمیدهد در خیرات برای آنان ، بلکه درک نمی کنند.(۵۶)

قرآن کریم (سوره مومنون - آیات ۵۴ الی ۵۶)


 شرح :
خدای متعال انسان را خلق نمود و به اقتضای رحمانیت خود زمینه ی مساعد برای پیشرفت مادی و معنوی برای عموم مردم از کفار و مومنین را فراهم نمود.
وجود نعمت های فراوان برای بهرمندی نوع انسان است تا ضمن تامین بقا بتواند در جهت کسب کمالات از آنها استفاده نماید که هدف اصلی از خلقت این نعمتها ، سوق دادن انسان بسوی سعادت است ، اما بسیاری از مردم این مهم را درک نکرده اند.
تعدد فرزند همچنان که با داشتن تربیت صحیح می تواند ضمن حفظ بقا یاری دهنده ی والدین در کسب امتیازات مادی و انجام امور خیر برای موفقیت های معنوی باشد در صورت منحرف شدن از راه راست عامل نزاع و تفرقه در خانواده است که اضمحلال خاندان را به دنبال دارد پس می تواند عامل طغیان قرار گرفته باعث سقوط معنوی باشد.
بنابراین مومنین بایستی در برخورد با انواع نعمت ها به رسالت انسانی خویش در قبال آنها توجه داشته باشند لذا صرف داشتن نعمت علامت سعادت و توجه خداوند نیست و به طور مکرر از این موضوع به عنوان امتهان الهی نام برده شده است.   

 موفق باشید. پورهادی



  نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید مدیر سایت در وب سایت منتشر خواهد شد.
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.