المَرءُ عَلی دینِ خَلیلِهِ فَلیَنظُرْ أحَدُکُم مَن یُخالِلُ
آدمى بر آیین دوست خود است؛ پس هر یک از شما مراقب باشد که با چه کسى دوستى مى‌کند

قرآن کریم ( سوره اعراف - آیه ۱۲۸)
    
بازدید: 191
    

بِنام خداوند بخشنده مهربان
قَالَ مُوسَىٰ لِقَوْمِهِ اسْتَعِينُوا بِاللَّهِ وَاصْبِرُوا ۖ إِنَّ الْأَرْضَ لِلَّهِ يُورِثُهَا مَنْ يَشَاءُ مِنْ عِبَادِهِ ۖ وَالْعَاقِبَةُ لِلْمُتَّقِينَ.
موسی به قومش گفت: از خدا یاری بخواهید، و شکیبایی ورزید، یقیناً زمین در سیطره مالکیّت و فرمانروایی خداست، آن را به هر کس از بندگانش که بخواهد می بخشد، و سرانجام نیک، برای پرهیزکاران است.


قرآن کریم ( سوره اعراف - آیه ۱۲۸)


 شرح :
خالق عالم حرکت انسان به سمت کمال را در زمین و بر اساس مبارزه مقرر فرمود و آنرا سنت خویش در اداره امور مردم و رسالت آنها در این کره ی خاکی قرار داد بنابراین هر کسی که قبول بندگی خدا نمود موظف است بر اساس این سنت الهی عمل کند.
مبارزه تا حصول پیروزی دارای اصول و مراحلی بوده که بایستی مجاهدان راه خدا آنرا ملاک عمل قرار داده و در شرایط و تنگناهای سیاسی - اقتصادی - فرهنگی متحمل شوند که به طور اجمال تقدیم می گردد :
۱- تحقیق برای شناخت حرکت جهت حصول اطمینان از صحت آن تا ایمان و اعتقاد لازم را کسب نماید زیرا لازم است که در این راه جان ، مال ، آبروی خود را هزینه کند.
۲- انتخاب رهبری لایق که علاوه بر داشتن تقوا از تجربه و علم کافی به راهی که قرار است به سعادت ختم شود برخوردار باشد که مستلزم بحثی مستقل و مفصل در شرایط و صفات رهبری است.
۳-ایجاد صفت صبر و استقامت و آمادگی برای برخورد با سختی ها و مشکلاتی که در این راه متحمل خواهد شد و این مرحله ی تلخ مقدمه ی درک شیرینی پیروزی خواهد بود که در این آیه ی شریفه به طور خاص از طرف پروردگار عالم بر آن تاکید شده است.   

 موفق باشید. پورهادی



  نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید مدیر سایت در وب سایت منتشر خواهد شد.
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.