المَرءُ عَلی دینِ خَلیلِهِ فَلیَنظُرْ أحَدُکُم مَن یُخالِلُ
آدمى بر آیین دوست خود است؛ پس هر یک از شما مراقب باشد که با چه کسى دوستى مى‌کند

قرآن کریم ( سوره مائده - آیه ۹۳)
    
بازدید: 256
    

بنام خداوند بخشنده مهربان
لَيْسَ عَلَى الَّذِينَ آمَنُوا وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ جُنَاحٌ فِيمَا طَعِمُوا إِذَا مَا اتَّقَوْا وَآمَنُوا وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ ثُمَّ اتَّقَوْا وَآمَنُوا ثُمَّ اتَّقَوْا وَأَحْسَنُوا ۗ وَاللَّهُ يُحِبُّ الْمُحْسِنِينَ.
بر کسانی که ایمان آورده اند و کارهای شایسته انجام داده اند نسبت به آنچه خورده اند، گناهی نیست، هرگاه بپرهیزند و ایمان آورند و کارهای شایسته انجام دهند؛ سپس پرهیزکاری را تداوم بخشند و ایمان خود را ادامه دهند، و بر پرهیزکاری پافشاری ورزند و کار نیک به جا آورند؛ و خدا نیکوکاران را دوست دارد.


قرآن کریم ( سوره مائده - آیه ۹۳)


  شرح :
خداوند بستر هدایت را برای بندگان گسترده و با آمرزش گناهان گذشته و سپس پشتیبانی نمودن در آینده با حفظ شرایطی حجت را بر او تمام می کند که مختصرا بیان می شود :
۱- وعده ی آمرزش گناهان در زمان قبل از ایجاد آگاهی، بیانگر این حقیقت است که " ملاک محاسبه ی اعمال انسان میزان معرفت " اوست.
۲- پس از ایجاد آگاهی، لازم است که مومنین علاوه بر عبادات مقرر شده که برای پروش روح آن ها لحاظ شده در خدمت رسانی به همنوعان کوشا باشند که مجموع "  عبادات و خدمات " ، تحت عنوان " عمل شایسته " از آن نام برده شده است.
۳- با توجه به خطرات نهفته در مسیر آینده لازم است که مومنین همواره اصول تقوا را در همه شئونات زندگی فردی و اجتماعی حفظ نمایند تا از سقوط معنوی و بازگشت به گناهان جلوگیری به عمل آید.
۴- تاکید بر " دوست داشته شدن نیکوکاران توسط خدا " ، نشان دهنده توجه پروردگار عالم به عملکرد مردم است که پشتیبانی خاص از مومنین را به دنبال خواهد داشت.

موفق باشید. پورهادی



  نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید مدیر سایت در وب سایت منتشر خواهد شد.
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.