المَرءُ عَلی دینِ خَلیلِهِ فَلیَنظُرْ أحَدُکُم مَن یُخالِلُ
آدمى بر آیین دوست خود است؛ پس هر یک از شما مراقب باشد که با چه کسى دوستى مى‌کند

سوره مریم (آیه-٢١)
    
بازدید: 413
    

 

بِسمِ اللّهِ الرَّحمنِ الرَّحيمٌِ
قَالَ كَذَٰلِكِ قَالَ رَبُّكِ هُوَ عَلَيَّ هَيِّنٌ ۖ وَلِنَجْعَلَهُ آيَةً لِلنَّاسِ وَرَحْمَةً مِنَّا ۚ وَكَانَ أَمْرًا مَقْضِيًّا 
گفت: چنین است ، پروردگارت فرموده است: این کار بر من آسان است و برای این که او را نشانه ای برای مردم و رحمتی از سوی خود قرار دهیم؛ و این کار شدنی است. 

قرآن کریم (سوره مریم - آیه ٢١)


شرح :
تولد شگفت انگیز حضرت عیسی (ع) در حالی اتفاق می افتد که مادرش نه تنها طالب چنین حادثه ای نبود بلکه از شنیدن آن خبر وحشت زده شده و پس از مشاهده ی علائم بارداری خارج از شهر و دور از مردم خود را پنهان می کند.


از طرف دیگر مشاهده می شود که این حادثه در زمان زکریای پیغمبر رخ می دهد که بدون فرزند بوده و از خداوند تقاضای فرزند دارد. آنچه به طور معمول به ذهن خطور می کند این است که خداوند فرزندی صالح به جناب زکریا عطا فرموده  او را به پیامبری برانگیخته و برای ادامه نبوت حیات طولانی عطا می فرمود در حالی که حضرت یحیی در کودکی به پیامبری رسیده و در همان دوران به شهادت میرسد و حضرت عیسی (ع) جایگزین ا‌‌و می شود.

اما حدوث پیامبری حضرت عیسی از طریق اعجاز صرفا اعلان حضور قدرتمندانه ی خداوند به بشریت است یعنی هرگاه اراده او به تغییری در عالم تعلق بگیرد ، حتما واقع خواهد شد.
بنابراین انسان ها تا قیامت بایستی به این هشدار توجه نموده و از دستورات خدا که توسط انبیا و اوصیای ایشان ابلاغ می گردد اطاعت نمایند. لذا به حکم عقل باید به وعده های الهی در خصوص وقوع قیامت - ظهور مهدی موعود(عج) - و سایر حوادثی که از طریق انبیای ابلاغ شده ایمان آورده پذیرای آن باشیم.   

موفق باشید. پورهادی



  نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید مدیر سایت در وب سایت منتشر خواهد شد.
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.