المَرءُ عَلی دینِ خَلیلِهِ فَلیَنظُرْ أحَدُکُم مَن یُخالِلُ
آدمى بر آیین دوست خود است؛ پس هر یک از شما مراقب باشد که با چه کسى دوستى مى‌کند

قرآن کریم (سوره مائده-آیه۸)
    
بازدید: 401
    

بنام خداوند بخشنده مهربان


يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا كُونُوا قَوَّامِينَ لِلَّهِ شُهَدَاءَ بِالْقِسْطِ ۖ وَلَا يَجْرِمَنَّكُمْ شَنَآنُ قَوْمٍ عَلَىٰ أَلَّا تَعْدِلُوا ۚ اعْدِلُوا هُوَ أَقْرَبُ لِلتَّقْوَىٰ ۖ وَاتَّقُوا اللَّهَ ۚ إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا تَعْمَلُونَ 
ای اهل ایمان همواره قیام کننده برای خدا و گواهان به عدل و داد باشید. و نباید دشمنی با گروهی شما را بر آن دارد که عدالت نورزید؛ عدالت کنید که آن به پرهیزکاری نزدیک تر است. و از خدا پروا کنید؛ زیرا خدا به آنچه انجام می دهید آگاه است.


قرآن کریم (سوره مائده-آیه ۸)


شرح :


خداوند پس از دعوت مردم به پذیرفتن دین اسلام ایشان را موظف به اجرای احکام و قوانین الهی می نماید. بعضا مومنین تحت تاثیر  شرایط مختلف سیاسی، اجتماعی،فرهنگی حاکم بر جامعه قرار گرفته در انجام وظیفه دچار تردید می شوند که آیه ی شریفه ایشان را به ثبات عقیده و عمل به وظیفه دینی ملزم می نماید تا جائی که نه تنها خود عمل کننده هستند بلکه مشوق دیگران در اجرای عدالت و ناظر بر ایشان باشند. بدین ترتیب خداوند انسان را مسئولیت پذیر بار می آورد.
و نباید دشمنی با گروهی شما را بر آن دارد که عدالت نورزید؛ عدالت کنید که آن به پرهیزکاری نزدیک تر است و از خدا پروا کنید زیرا خدا به آنچه انجام می دهید آگاه است.
با توجه دو عامل پراکندگی نوع انسان در روی زمین همراه با تنوع نعمت ها و رقابت برای کسب مواهب زندگی تا جائی که منجر به جنگ بین ملتها می شود.
خداوند انسان را از ورود به تعصبات و تجاوز به حقوق دیگران پرهیز داده و او را به حفظ عدالت در تمام جوانب زندگی فردی و اجتماعی ملزم می فرماید.

موفق باشید. پورهادی



  نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید مدیر سایت در وب سایت منتشر خواهد شد.
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.