المَرءُ عَلی دینِ خَلیلِهِ فَلیَنظُرْ أحَدُکُم مَن یُخالِلُ
آدمى بر آیین دوست خود است؛ پس هر یک از شما مراقب باشد که با چه کسى دوستى مى‌کند

قرآن کریم (سوره بقره-آیه ۱۵۵)
    
بازدید: 371
    

بنام خداوند بخشنده مهربان
وَلَنَبْلُوَنَّكُمْ بِشَيْءٍ مِنَ الْخَوْفِ وَالْجُوعِ وَنَقْصٍ مِنَ الْأَمْوَالِ وَالْأَنْفُسِ وَالثَّمَرَاتِ ۗ وَبَشِّرِ الصَّابِرِينَ 
و بی تردید شما را به چیزی اندک از ترس و گرسنگی و کاهش بخشی از اموال و کسان و محصولات  آزمایش می کنیم. و صبرکنندگان را بشارت ده.

قرآن کریم (سوره بقره-آیه ۱۵۵)


شرح :
موجودات عالم دنیا بر اساس قوانین تعیین شده از طرف خداوند با هم تعامل نموده که در نتیجه ی این بر هم کنش ها تحولات صورت می گیرد. انسان با قدرت عقل خود این قوانین را می شناسد وسایر موجودات به خدمت گرفته و تحولات را به نفع خویش مدیریت می نماید.


گاهی انسان از این حقیقت غافل می گردد که خودش نیز یکی از اجزای این عالم بیکران است که تحت همین قوانین دستخوش حوادث متحول کننده قرار می گیرد فلذا پیامبران الهی آمده اند تا به انسان معرفت چگونه عبور نمودن از حوادث تا درک عافیت را بیاموزند.
رمز این موفقیت ایمان آوردن به حکمت خدا و باقی ماندن بر اطاعت اوست تا نیروی قدرتمندی که این تحولات را مدیریت می نماید ما را به سلامت از حوادث واقعه عبور داده ، به کمال مطلوب برساند. بدیهی است که نقصان وارده به اجزای زندگی ما در طی این حوادث توسط خداوند جبران خواهد شد همچنان که از ابتدا آنرا خلق نمود.
خداوند در این آیه ی شریفه انسان را تشویق به صبر و تحمل سختی های وارده دعوت نموده تا حوادث مراحل طبیعی خود را طی کرده ، نتایج ارزشمند آن آشکار گردد. زندگی حضرات ایوب و یوسف به عنوان مصادیق صبر بر حوادث در قرآن آورده شده است.

  موفق باشید. پورهادی



  نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید مدیر سایت در وب سایت منتشر خواهد شد.
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.