المَرءُ عَلی دینِ خَلیلِهِ فَلیَنظُرْ أحَدُکُم مَن یُخالِلُ
آدمى بر آیین دوست خود است؛ پس هر یک از شما مراقب باشد که با چه کسى دوستى مى‌کند

مناجات المریدین (ارادتمندان)-۱
    
بازدید: 451
    

بنام حضرت دوست


مناجات المریدین (ارادتمندان)-۱


سُبْحانَكَ مَا أَضْيَقَ الطُّرُقَ عَلَىٰ مَنْ لَمْ تَكُنْ دَلِيلَهُ، وَمَا أَوْضَحَ الْحَقَّ عِنْدَ مَنْ هَدَيْتَهُ سَبِيلَهُ 
منزّهی تو، چه تنگ است راه‌ها بر کسی که تو راهنمایش نباشی و چه آشکار است حق، نزد کسی که راه را نشانش دادی.


امام زین العابدین(ع)


شرح :


مرید به کسی گفته می شود که اراده ی خود را تابع اراده ی دیگری قرار داده و به فرمان و راهنمایی او مسیر زندگی را طی نماید.این امر زمانی تحقق می یابد که شخص تابع ، دیگری را در تشخیص راه صحیح از خود برتر بداند.


عقل انسان نیرویی تشخیص دهنده است که بر اساس روش آزمون و خطا  بهترین راه ممکن را برای رسیدن  به خواسته هایش انتخاب می کند ولیکن این نیروی هدایت کننده خودش در حال رشد و تکامل بوده برای درک و تشخیص بهتر نیازمند تعلیم و تربیت خاص می باشد.
مسلما چه کسی بهتر از خالق او می تواند به عنوان مربی انتخاب شود، زیرا خالق عقل به تمامی قوای روحی و خصوصیات آنها که قرار است تحت امر و مدیریت عقل ، حیات انسانی را ارتقاء بخشند واقف بوده ، راههای رشد و تربیت ایشان می شناسد همچنین قادر است با نیروی هستی بخش خود بن بست ها را گشوده و آنها را از انواع تنگناها به سلامت عبور دهد.


بنابراین بجاست که انسان عاقل برای زندگی در دنیای پر از رمز و راز که هر لحظه آبستن هزاران حادثه است و احتمال سقوط در منجلاب های مختلف برایش وجود دارد ، خود را تحت امر پروردگار قرار داده تا بتواند با اطمینان و آرامش به سرمنزل سعادت نائل گردد.

موفق باشید.  پورهادی



  نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید مدیر سایت در وب سایت منتشر خواهد شد.
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.