المَرءُ عَلی دینِ خَلیلِهِ فَلیَنظُرْ أحَدُکُم مَن یُخالِلُ
آدمى بر آیین دوست خود است؛ پس هر یک از شما مراقب باشد که با چه کسى دوستى مى‌کند

فراز هایی از زیارت جامعه کبیره-۵۶
    
بازدید: 685
    

بنام خدا


فراز هایی از زیارت جامعه کبیره-۵۶


حَيْثُ لاَ يَلْحَقُهُ لاَحِقٌ وَ لاَ يَفُوقُهُ فَائِقٌ وَ لاَ يَسْبِقُهُ سَابِقٌ وَ لاَ يَطْمَعُ فِي إِدْرَاكِهِ طَامِعٌ
چنان كه از پي رسنده اي به آن نرسد و بالا رونده اي به آن راه نيابد و سبقت گيرنده اي از آن پيشي نجويد و طمع كننده اي در يافتن آن طمع نورزد


شرح :


افراد معمولی بشر دارای استعدادهایی با درجاتی مختلف هستند ولیکن به علت داشتن ماهیت بشری یکسان ، این تفاوت درجه در حد قابل درک و محاسبه می باشد.
به همین علت می توان جایگاه هر یک را در رشته های علمی، فنی و مهارت های مختلف زندگی مشخص نموده تا بتوانند با هم تعامل و حتی رقابت داشته باشند.


اما وجود پیامبران و جانشینان ایشان که دوازده امام معصوم باشند به دلیل ارتباط با وحی از پشتیبانی علمی خداوند در شناخت حقایق و قدرت لایزال او در اجرای وظایف مقدر شده برخوردار هستند ، به طوریکه حدی برای آن متصور نیست  لذا توانایی حضرات در طی طریق کمال و انجام رسالت محوله قابل مقایسه با هچ یک از افراد بشر نبوده و کسی را یارای رقابت و پیشی گرفتن  نه در مقیاس مادی و نه در مقیاس معنوی ، نه در کمییت و نه در کیفیت ندارد و حتی امکان ایجاد طمع برای افراد طماع هم نیست.
زیرا وقتی طماع در چیزی طمع می کند که ماهیت و کیفیت آن برای او قابل درک و دسترسی باشد بنابراین ، در صورت عدم امکان درک و دسترسی قابلیت طمع ورزیدن نیز وجود نخواهد داشت.

موفق باشید. پورهادی



  نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید مدیر سایت در وب سایت منتشر خواهد شد.
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.